Babeczki Flan
Babeczki Flan może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 667 kalorii, 10g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 18 i kosztuje $1.06 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać serek, masło, mleko, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Flan de Arroz con Leche (ryż Pudding Flan), Flan z guawanem i serem (Flan de Guayaba y Queso), oraz My Simple Custard Flan (Filipino Leche Flan) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W przypadku kremu flan: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. w średnim garnku na średnim ogniu dodaj cukier i 1/2 szklanki wody. Gotować, aż cukier karmelizuje i zmieni kolor bursztynowy, około 10 minut, bez mieszania.
Wlać karmelizowany cukier do 8-na 10-calowej patelni lub 10-calowej patelni do ciasta i ostudzić.
W blenderze zmiksuj jajka, serek śmietankowy, mleko skondensowane i mleko odparowane. Zmiksować przez około 4 minuty.
Wlać mieszaninę do patelni.
Umieść patelnię w patelni 11 na 14 cali. Wlać wodę do większej patelni, aż będzie prawie pełna.
Piec, aż ustawi i ma lekkie jednolite jiggle, około 1 godziny. Po zakończeniu wyjmij mniejszą patelnię z większej patelni i pozostaw do ostygnięcia.
Do cupcakes: linia Cupcake puszki z wkładkami papieru. Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól przesiać.
Mikserem zmiksować masło i cukier granulowany do uzyskania puszystości i lekkości.
Dodać jajka, po jednym na raz bicie dobrze między każdym dodatkiem. Następnie dodać wanilię i wymieszać, aż będzie puszysta. Złożyć w mieszaninie mąki, na przemian z mlekiem. Nie przesadzaj. Porcję do przygotowanych puszek z babeczkami.
Ser śmietankowy, masło, cukier cukierniczy i wanilia połączyć w mikserze stojącym lub dużej misce.
Wymieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wytnij otwór w górnej części każdej babeczki za pomocą Apple corer. Napełnij torebkę ciasta flan. Rura w tyle flan, aby wypełnić dziurę w babeczce. Każdą babeczkę ułożyć lukrem.