Babeczki dyniowe z nadzieniem orzechowym słonecznika
Babeczki dyniowe z nadzieniem orzechowym słonecznika mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 303 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać betty dekoracji żel, olej roślinny, betty pomarańczowy żel food color, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Babeczki dyniowe z nadzieniem czekoladowym ganache i zwieńczone bezowymi duchami, Czekoladowe babeczki z nadzieniem Pumpkin Spice Marshmallow & Chocolate Buttercream, oraz Babeczki Słonecznikowe.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, beat cake mix, pumpkin Pie spice, Dynia, woda, olej i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat na dużej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin, wypełniając każdy 1/2 pełny.
Piec 15 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka cupcake wychodzi czysty.
Wyjąć z patelni; umieścić na stojaku chłodzącym. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W dużej misce wymieszać puszyste białe lukier i orzechy słonecznika. Z melon baller, zgarnij środek każdej babeczki, zbierając prawie na dno babeczki. Łyżka około 1 łyżka mieszanki lukier do środka każdej babeczki.
W średniej misce, wymieszać kremowy biały lukier i pomarańczowy Żel kolor żywności, aż dobrze wymieszane.
Rozłóż na czubkach wypełnionych babeczek. Użyj czarnego żelu do zdobienia, aby zrobić twarz jack-o-lantern na każdej babeczce.