Babeczki Dyniowe Polka Dot
Polka Dot Pumpkin Cupcakes to bezglutenowe i FODMAP przyjazny przepis z 18 porcjami. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, serek śmietankowy, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki w Kropki, Wiosenne Babeczki Polka Dot, oraz Pumpkin Praline Cupcakes: Święto Dziękczynienia Cupcakes podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. smar lub papier - linia 18 kubków muffin.
Ubić serek śmietankowy, jajko i cukier granulowany w małej misce miksera do uzyskania gładkości. Wymieszaj kęsy.
Połączyć ciasto mix, Dynia, woda, jajka, Pumpkin pie przyprawa i soda oczyszczona w dużej misce miksera; beat na średniej prędkości przez 3 minuty.
Wlać ciasto do przygotowanych kubków na muffinki, napełniając 3/4 pełne. Łyżka około 1 łyżka polewy na ciasto.
Piec przez 25 do 30 minut lub aż Drewniany pick włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach drucianych przez 10 minut; wyjąć do stojaków drucianych, aby całkowicie ostygnąć.