Babeczki dyniowe Mary McDougall to wegańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 12 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka melasy, mielonej gałki muszkatołowej, brązowego cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Puszyste naleśniki Mary McDougall, Babeczki Z Dyni Orzech, oraz Muffinki Z Dyni Orzech Streusel.
Instrukcje
1
Substytut jajka ubić z 1/4 szklanki ciepłej wody w małej misce, aż będzie spieniony, a następnie odstawić. W dużej misce wymieszać mąkę pełnoziarnistą i uniwersalną, brązowy cukier, cynamon, sodę oczyszczoną, gałkę muszkatołową, proszek do pieczenia i sól. Wymieszać orzechy włoskie i rodzynki. W osobnej misce wymieszać dynię, jaśniejszą
Dodaj zarezerwowany zamiennik jaj. Wymieszać tę mieszaninę z mieszaniną mąki tylko do połączenia. Łyżka ciasto do przygotowanych kubków muffin i piec przez 30 minut, lub aż będą złote i drewniany kilof włożony w centrum wychodzi czysty. Ustaw patelnię na stojaku, aby całkowicie ostygła przed wyjęciem babeczek z patelni.