Babeczki Dyniowe Imbirowe
Babeczki dyniowe imbirowe to Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Mieszanka soli, ekstrakt waniliowy, mielone ziele angielskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. 8490 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Babeczki z dyni imbirowe z lukrem z serem imbirowym, Babeczki z dyni i imbiru z kremem z klonu, oraz Imbir Cupcakes Z Imbirowym Serem Lukier Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 24 kubki na muffinki lub linia z papierowymi wkładkami do muffinek.
W misce wymieszać mąkę, pudding, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, mielony imbir, ziele angielskie, goździki i krystalizowany imbir; odstawić.
Beat masło, cukier biały, i brązowy cukier z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż lekkie i puszyste. Mieszanina powinna być zauważalnie jaśniejsza.
Dodać jajka w temperaturze pokojowej po kolei, pozwalając każdemu jajku mieszać się w mieszaninę masła przed dodaniem następnego. Przecier waniliowo-dyniowy ubić z ostatnim jajkiem. Wymieszać mieszaninę mąki, mieszając aż do momentu włączenia.
Do przygotowanych muffinek wlać ciasto.
Piec w nagrzanym piekarniku do złotego koloru, a blaty po lekkim naciśnięciu wracają do formy, około 20 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.