Babeczki Dyniowe Imbirowe

Babeczki Dyniowe Imbirowe
Babeczki dyniowe imbirowe to Wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 212 kalorii. Mieszanka soli, ekstrakt waniliowy, mielone ziele angielskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wiele osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. 8490 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Babeczki z dyni imbirowe z lukrem z serem imbirowym, Babeczki z dyni i imbiru z kremem z klonu, oraz Imbir Cupcakes Z Imbirowym Serem Lukier Przepis dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj 24 kubki na muffinki lub linia z papierowymi wkładkami do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
2
W misce wymieszać mąkę, pudding, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, mielony imbir, ziele angielskie, goździki i krystalizowany imbir; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
Imbir W ProszkuImbir W Proszku
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CynamonCynamon
GoździkiGoździki
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Beat masło, cukier biały, i brązowy cukier z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż lekkie i puszyste. Mieszanina powinna być zauważalnie jaśniejsza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać jajka w temperaturze pokojowej po kolei, pozwalając każdemu jajku mieszać się w mieszaninę masła przed dodaniem następnego. Przecier waniliowo-dyniowy ubić z ostatnim jajkiem. Wymieszać mieszaninę mąki, mieszając aż do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
5
Do przygotowanych muffinek wlać ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
6
Piec w nagrzanym piekarniku do złotego koloru, a blaty po lekkim naciśnięciu wracają do formy, około 20 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn