Babeczki dyniowe bezglutenowe

Babeczki dyniowe bezglutenowe
Babeczki dyniowe bezglutenowe to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 326 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 262 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz pekany, sodę oczyszczoną, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 40%. Podobne przepisy to Bezglutenowe Nabiał Darmowe Pumpkin Spice Cupcakes, Babeczki Dyniowe Bezglutenowe, oraz Babeczki dyniowe bezglutenowe.

Składniki

0Batoniki toffi Heath1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogroch fioletowygroch fioletowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebrązowy cukier, pakowanybrązowy cukier, pakowany1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 surowe ciasta francuskie (9 cali)2 surowe ciasta francuskie (9 cali)227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeserek śmietankowy, temperatura pokojowaserek śmietankowy, temperatura pokojowa2largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweMąka bezglutenowa Red MillMąka bezglutenowa Red Mill11 łyżka suszonego oregano1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2Batoniki toffi Heathprzyprawa do ciasta dyniowego (1/2 łyżeczki cynamonu, 1/4 łyżeczki mielonego imbiru, 1/4 łyżeczki mielonych goździków, 1/4 łyżeczki mielonej gałki muszkatołowej, 1/4 łyżeczki skórki cytrynowej)przyprawa do ciasta dyniowego (1/2 łyżeczki cynamonu, 1/4 łyżeczki mielonego imbiru, 1/4 łyżeczki mielonych goździków, 1/4 łyżeczki mielonej gałki muszkatołowej, 1/4 łyżeczki skórki cytrynowej)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczysty syrop klonowy (najlepiej klasy B) plus 4 łyżeczki do podaniaczysty syrop klonowy (najlepiej klasy B) plus 4 łyżeczki do podania11 łyżka suszonego oregano4 szklanki mąki pszennej4 szklanki mąki pszennej1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane orzeszki pekanposiekane orzeszki pekan2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier puder, przesianycukier puder, przesiany2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepurée z dynipurée z dyni2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 laska cynamonu (1-1/2 cala)1 laska cynamonu (1-1/2 cala)1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekij niesolone masło, temperatura pokojowa (miałem tylko 3/4 patyka, więc użyłem tego i dodałem 2 łyżki oliwy z oliwek. Zadziałało dobrze.)kij niesolone masło, temperatura pokojowa (miałem tylko 3/4 patyka, więc użyłem tego i dodałem 2 łyżki oliwy z oliwek. Zadziałało dobrze.)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąskinestle® toll house® półsłodkie czekoladowe kąski
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn