Babeczki dyniowe bezglutenowe

Babeczki dyniowe bezglutenowe
Babeczki dyniowe bezglutenowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 879 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz mąkę młyna, ekstrakt z wanilii, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bezglutenowe Nabiał Darmowe Pumpkin Spice Cupcakes, Babeczki Dyniowe Bezglutenowe, oraz Babeczki Dyniowe Bezglutenowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Babeczki 1 Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść stojak na piekarnik na środku piekarnika. W mikserze ubij masło, melasę, brązowy cukier i miód, aż będą lekkie i puszyste, około 2-3 minut. (Zacznij na niskiej prędkości i zwiększ do wysokiej prędkości, aby uzyskać lekką i puszystą mieszankę.)2
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Dodać jajka, jeden po drugim, dobrze mieszając po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
4
Dodać przecier waniliowy i dyniowy. Beat aż dobrze wymieszane.3 w osobnej misce ubijamy razem suche składniki-mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać mieszankę mąki i maślankę na przemian do ciasta dyni, w trzech dodatkach, zaczynając i kończąc mieszanką mąki.4 użyj drewnianej łyżki, aby wymieszać orzechy pekan i rodzynki.5 ułóż papierowe uchwyty na babeczki w puszce na muffinki. Porcję ciasto do kubków papierowych cupcake, wypełniając je blisko górnej części kubków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
6
Piec około 18 minut, lub do wykałaczki włożonej w środku wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Wyjąć z piekarnika na stelaż.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Ostudzić całkowicie przed lukier.Odmrożenie6 w mikserze elektrycznym, ubić razem Serek i masło, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
9
Dodać syrop klonowy i cukier cukierniczy i wymieszać. Gdy babeczki ostygną, nałóż lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus

Składniki

0Batoniki toffi Heath1 1/3 szklanki melasy1 1/3 szklanki melasy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogroch fioletowygroch fioletowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebrązowy cukier, pakowanybrązowy cukier, pakowany1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach2271 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.serek śmietankowy, temperatura pokojowaserek śmietankowy, temperatura pokojowa2largesCiasto kruche (Keebler)Ciasto kruche (Keebler)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweMąka bezglutenowa Red MillMąka bezglutenowa Red Mill12 łyżeczki czosnku w proszku1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2Batoniki toffi Heathprzyprawa do ciasta dyniowego (1/2 łyżeczki cynamonu, 1/4 łyżeczki mielonego imbiru, 1/4 łyżeczki mielonych goździków, 1/4 łyżeczki mielonej gałki muszkatołowej, 1/4 łyżeczki skórki cytrynowej)przyprawa do ciasta dyniowego (1/2 łyżeczki cynamonu, 1/4 łyżeczki mielonego imbiru, 1/4 łyżeczki mielonych goździków, 1/4 łyżeczki mielonej gałki muszkatołowej, 1/4 łyżeczki skórki cytrynowej)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweczysty syrop klonowy (najlepiej klasy B) plus 4 łyżeczki do podaniaczysty syrop klonowy (najlepiej klasy B) plus 4 łyżeczki do podania12 łyżeczki czosnku w proszku4 szklanki mąki pszennej4 szklanki mąki pszennej1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane orzeszki pekanposiekane orzeszki pekan2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecukier puder, przesianycukier puder, przesiany2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepurée z dynipurée z dyni2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 laska cynamonu (1-1/2 cala)1 laska cynamonu (1-1/2 cala)1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1/2 kija) niesolone masło, temperatura pokojowa(1/2 kija) niesolone masło, temperatura pokojowa1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn