Babeczki Dirt and Worms

Babeczki Dirt and Worms
Dirt and Worms Cupcakes może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Ten przepis służy 24 i kosztuje 20 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 100 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, skracanie, bogaty & kremowy polewa czekoladowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Babeczki Dirt and Worms, Dirt ' n ' Worms Chex Mix, oraz Brudne Babeczki.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść papierowe kubki do pieczenia w 24 miseczkach o regularnym rozmiarze. W średniej misce do mikrofalówki, podgrzać wodę na wysoką 1 minutę. Kakao wymieszać łyżką, aż będzie gładkie. Fajne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Z mikserem elektrycznym, ubić w pozostałych składników cupcake na niskiej prędkości 2 minut, skrobanie miski stale. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski często. Napełnij kubki muffin do połowy pełne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Piec 15 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Rozłóż lukier na babeczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Posypać orzechami pekan i dekoracjami cukierków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
7
Dodaj gummy robaki, delikatnie pchając jeden koniec do babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gummy WormsGummy Worms
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn