Babeczki Czekoladowo-Malinowe
Przepis czekoladowe malinowe babeczki może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 2 godziny. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, śmietanę, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wiele osób naprawdę lubi ten deser. Ten przepis jest lubiany przez 906 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Podwójne czekoladowe babeczki wypełnione malinami z czekoladowym Ganache, Babeczki Malinowo-Czekoladowe, oraz Babeczki Malinowo-Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Linia standardowa muffin tin z wkładkami cupcake.
Umieść 2 1/2 czekolady uncji w średniej misce.
Podgrzać krem do duszenia i polać czekoladą.
Odstawić 5 minut, następnie mieszać, aż będzie gładka. Schłodzić do ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę.
W dużej misce, wymieszać mąkę, kakao, soda oczyszczona, sól, i cukier do połączenia.
Dodać śmietanę, jajko, olej, 1 łyżkę konfitury z malin i wanilię.
Trzepaczka do uzyskania gładkiej konsystencji.
Podzielić ciasto między filiżanki i piec do zestawu, o 18 protokół.
Niech babeczki ostygną na patelni 5 minut, a następnie przenieść do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia, około 1 godziny.
Za pomocą małego noża do parkowania Wytnij stożek o szerokości 1 cala i głębokości 1/2 cala z wierzchołków babeczek. Napełnij każdą babeczkę 1 łyżeczką konfitur malinowych i 1 maliną. Top z kawałkiem ciasta, który został usunięty.
Używając miksera, ubij schłodzoną białą czekoladę na średniej prędkości do średniego szczytu. Zmniejsz prędkość do niskiej i wymieszaj w pozostałych 2 łyżkach konfitury z malin.
Łyżka na babeczki i top z pozostałymi malinami i wiórkami białej czekolady.