Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj czekoladowych babeczek bananowych. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 808 kalorii, 9g białka, oraz 49g tłuszczu każdy. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, chipsy czekoladowe, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gilbert Ganache - smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem, Baby Shower Cupcakes: bananowe czekoladowe babeczki z lukrem z masłem orzechowym Macadamia, oraz Czekoladowe babeczki bananowe z kremem bananowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia cupcake lub muffin patelni z 24 regularnych wielkości wkładki cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dokładnie zmierz wszystkie składniki. Doprowadzić wszystkie składniki do temperatury pokojowej.
3
Umieścić masło w misce do miksowania. Za pomocą uchwytu do wiosła ubijaj masło powoli, aż będzie gładkie i kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
4
Dodaj brązowy cukier; śmietana mieszaninę z umiarkowaną prędkością, aż mieszanina będzie lekka i puszysta, 8 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
5
Dodać jajka po kolei. Po każdym dodaniu beat aż jaja są włączone przed dodaniem więcej. Po całkowitym dodaniu jajek wymieszać, aż będą lekkie i puszyste, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
6
W międzyczasie przesiać mąkę tortową, proszek do pieczenia, sól, sodę oczyszczoną i gałkę muszkatołową. Pamiętaj, aby zeskrobać boki miski, aby zapewnić równomierne mieszanie. Następnie dodaj jedną czwartą przesianych suchych składników do mieszaniny masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Mąka Tortowa
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Wymieszać aż do wymieszania.
8
Wymieszać mleko i puree bananowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Bananowe
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
9
Dodać około jednej trzeciej płynów.
10
Wymieszać aż do wymieszania. Powtarzaj, aż wszystkie składniki zostaną włączone.
11
Wypełnij wkładki cupcake do połowy pełne z ciasta i piec do złotego i pieczone przez, o 35 protokół. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Wytnij środek z każdej babeczki i wypełnij francuskim maślanym kremem bananowym. Wierzch babeczki zanurzyć w czekoladowym Ganache. Wierzch każdej babeczki obficie zamrozić lukrem z kremu włoskiego Bezowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
1 Cukierek Sour Brite Octopus
Pokroić Na Kawałki
(pudełko Kartonowe)
Pasek Skórki Cytrynowej
2
Połączyć cukier i 1/4 szklanki wody w rondlu. Rozpuścić cukier. Gotować, aż osiągnie 240 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Podczas gdy syrop się gotuje, żółtka układaj mikserem elektrycznym z ubijaniem drutu, aż będą gęste i lekkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
4
Gdy syrop osiągnie temperaturę, wlać go bardzo powoli do ubitych żółtek, stale ubijając. Kontynuuj bicie, aż mieszanina będzie całkowicie chłodna, a żółtka są bardzo grube i lekkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Ciasteczka Imbirowe, Podzielone
5
Ubij masło trochę na raz, dodając je tak szybko, jak jest wchłaniane przez mieszaninę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
6
Ubić waniliowo-bananowym puree. Jeśli lukier jest zbyt miękki, przechowywać w lodówce, aż będzie wystarczająco mocny, aby się rozprzestrzenić.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
2 Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem
7
Włożyć chipsy czekoladowe do żaroodpornej miski. W rondlu rozgrzać śmietanę na wolnym ogniu. Po osiągnięciu gotowego do gotowania na wolnym ogniu polać chipsy czekoladowe. Ubijamy trzepaczką, aż będzie gładka i kremowa.
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Połącz 1 szklankę cukru i 1/2 szklanki wody w rondlu. Gotować do osiągnięcia 230 stopni F. zostaw to w spokoju. Gotować na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
9
Gdy syrop się gotuje, za pomocą nasadki ubijaj białka i śmietanę tatarską w misce do miksowania. Gdy szczyty zaczną się formować, dodaj pozostałą 1/4 szklanki cukru, aby szczyty stały się sztywne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem Orzechowym
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
10
Gdy syrop osiągnie temperaturę, powoli wlewamy go do ubitych białek, ubijając stale mikserem na najniższej prędkości. Beat na wysokiej, aż ostygnie, o 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Zmniejsz do średniej prędkości i dodaj masło po bokach i zeskrobać. Obróć się do wysokiej i bij, aż uzyskasz gładką teksturę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
12
Dodać ganache waniliowy i czekoladowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone