Babeczki czekoladowe z serduszkiem

Przepis na czekoladowe babeczki z serduszkiem jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 304 kalorie, 4G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka czekoladowe babeczki, cukierki, chłodny bicz bitą polewą, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Serce do serca: Lemon Coeur a la Creme z kompot z krwi pomarańczowej, Czekoladowe babeczki z maślanym kremem czekoladowym i serduszkiem, oraz 20 + serce zdrowe s i orzech Crusted Seared Wasabi łosoś z ciepłą sałatką z kapusty Napa {bezglutenowe i zdrowe serce 2013}.
Instrukcje
W razie potrzeby obierz papierowe wkładki z babeczek.
Wyciąć zaokrąglone szczyty off babeczki z ząbkowanym nożem; odstawić DNA na bok do późniejszego wykorzystania.
Użyj 1-calowego foremki do ciastek, aby wyciąć kształt serca z każdej góry babeczki; Ustaw wycięcia na bok.
Rozprowadzić 1 Łyżkę. Ostudzić bicz na dno każdej babeczki; przykryć wierzchem babeczki. Łyżka pozostała chłodnym batem do otworów w kształcie serca. Udekoruj wycinankami serca i cukierkami.