Babeczki czekoladowe z kremem
Babeczki czekoladowe z kremem to amerykański deser. Ten przepis pozwala na przygotowanie 36 porcji, każda zawiera 148 kalorii , 2 g białka i 4 g tłuszczu . Za 13 centów za porcję przepis ten pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis lubią 1 smakosze i kucharze. Ten przepis z Taste of Home wymaga smalcu, sody oczyszczonej, cukru i oleju canolan. Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 35 minut . Z oceną spoonacular wynoszącą 0% danie to jest bardzo złe (ale nadal możliwe do naprawienia). Babeczki czekoladowe z nadzieniem z masła orzechowego i polewą czekoladową ganache , babeczki z nadzieniem z truskawek i kremu oraz truskawki z kremem cannoli są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce ubij cukier, mleko, olej, wodę, jajka i wanilię, aż do dokładnego połączenia.
Wymieszaj mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo dodawaj do masy jajecznej, aż się połączy.
Napełnij foremki na muffiny wyłożone papierem do połowy.
Piec w temperaturze 375° przez 15–20 minut lub do momentu, aż wykałaczka włożona blisko środka ciasta będzie czysta.
Wyjmij z patelni i odłóż na kratkę, aby całkowicie ostygły.
W małej misce ubij masło, smalec, cukier puder, mleko, wanilię i sól, aż będą puszyste, około 5 minut. Włóż bardzo małą końcówkę do woreczka cukierniczego lub plastikowego; napełnij kremem. Przełóż końcówkę przez spód papierowej wyściółki, aby napełnić każdą babeczkę. Posmaruj babeczki lukrem.