Babeczki Czekoladowe Z Cukinią
Przepis cukinia czekoladowe babeczki Chip może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 302 kalorie. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Udaj się do sklepu i podnieś sody oczyszczonej, jajka, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 81 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Babeczki Z Cukinią Z Kawałkami Czekolady, Cukinia-czekoladowe babeczki z lukrem serowym, oraz Babeczki Z Chipsami Z Cukinii.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka 18 kubki muffin lub użyć wkładki papierowe.
Wymieszać razem mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, gałkę muszkatołową i gorącą czekoladę. Odstawić.
W dużej misce, śmietana razem masło, oliwa z oliwek i cukier, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z kwaśnym mlekiem i wanilią. Ubić w mieszaninie mąki, tylko do momentu włączenia. Wymieszać startą cukinię i chipsy czekoladowe.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 25-30 minut lub do momentu, gdy lekko naciśnięty wierzch babeczek wróci do formy. Schłodzić w patelniach nad stojakiem z drutu przez co najmniej 10 minut przed wyjęciem z kubków do pieczenia. Są naprawdę lepkie świeże z piekarnika!