Babeczki czekoladowe Nadziewane pomarańczą z kremówką
Przepis pomarańczowy wypełnione czekoladowe babeczki z kremówką może zaspokoić Amerykański głód w około 2 godziny. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 24 i kosztuje 33 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru pudru, kolor żywności, kolor żywności i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Babeczki nadziewane czekoladą, Babeczki Nadziewane Czekoladą, oraz Babeczki czekoladowe nadziewane masłem orzechowym z lukrem czekoladowym Ganache dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Upiecz babeczki zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, oleju i jaj. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W międzyczasie, w dużej misce do mikrofali, umieścić Pianki i 1 łyżkę wody. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokie 30 sekund; wymieszać. Kuchenka mikrofalowa 30 sekund dłużej; mieszać do gładkiej. Wrzucamy 3/4 szklanki cukru pudru. Wymieszać wanilią.
Obficie nasmaruj ręce i kontr z niektórymi skracaniem. Włączyć mieszaninę prawoślazu na liczniku.
Posypać 1 szklankę cukru pudru na mieszaninę prawoślazu i ugniatać, jak chcesz ciasta. Nadal dodawać pozostałe 2 1/4 szklanki cukru pudru, smarując ręce i licznik często, aby zapobiec przyklejaniu. Jeśli kremówka zaczyna łzawić, jest zbyt sucha; dodaj pozostałą wodę, 1/2 łyżeczki na raz i zagniataj, aż kremówka utworzy jędrną, gładką, elastyczną kulkę, która rozciągnie się bez rozdarcia, około 8 minut. Owiń kremówkę w podwójną grubość folii, wyciskając powietrze; odstaw na bok.
W małej misce do mikrofalówki, miejsce 2/3 szklanki lukier; odstawić. Do pozostałego lukru dodać 4 krople żółtego koloru spożywczego, 2 krople czerwonego koloru spożywczego i ekstrakt pomarańczowy; mieszać aż do równomiernego zabarwienia. Dopasuj okrągłą końcówkę do dekoracyjnej torby (otwór o średnicy około 1/8 do 1/4 cala). Łyżka lukier do dekoracji torby. Włożyć końcówkę w środku 1 babeczki, mniej więcej w połowie. Delikatnie wycisnąć ozdobną torebkę, ciągnąc do góry, aż babeczka lekko pęcznieje i lukier wychodzi na wierzch (wypełniając babeczkę około 1 łyżką lukru). Powtórz z pozostałymi babeczkami.
Kuchenka mikrofalowa zastrzeżone 2/3 Puchar lukier odkryte na wysokie 10 sekund lub po prostu do stopienia. Łyżka 1 skąpe łyżeczka lukier na wierzchu każdej babeczki; rozprowadzić równomiernie, za pomocą tyłu łyżki.
Pokrój kremówkę na pół; nawiń drugą połowę. (Gdy nie działa z kremówką, należy go przykryć folią, aby zapobiec wyschnięciu.) Na powierzchni posypanej cukrem pudrem, zwinąć kremówkę do grubości 1/8 cala. Używając 3-calowego okrągłego ciastka lub zapiekanego foremki do ciastek, Wytnij 12 rund, w razie potrzeby zmieniając kolejność. Pozostałe resztki kremówki owinąć folią; odstawić do dekoracji. Drapować 1 krem kremówki na każdej z 12 babeczek, delikatnie kształtując na górze. Powtórz z pozostałym kremówką i babeczkami.
Odcień orzecha włoskiego kawałek reserved kremówki z zielonym kolorem spożywczym; owiń w folię. Odcień pozostałe resztki kremówki pomarańczowe z pozostałymi 6 kroplami żółtego koloru spożywczego i pozostałymi 3 kroplami czerwonego koloru spożywczego; zwijaj do grubości 1/8 cala. Używając 1-calowego foremki do ciastek w kształcie dyni, Wytnij kształty dyni. Zwilż kremówkę na każdej babeczce i ułóż wycięcia na wierzchu.
Szczypta małe kawałki zielono zabarwione kremówki i kształt w małe podłużne łodygi; zwilżyć szczyty pomarańczowy kremówki dynie i zorganizować zielone łodygi na górze.