Babeczki czekoladowe Nadziewane pomarańczą z kremówką

Babeczki czekoladowe Nadziewane pomarańczą z kremówką
Przepis pomarańczowy wypełnione czekoladowe babeczki z kremówką może zaspokoić Amerykański głód w około 2 godziny. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 24 i kosztuje 33 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 266 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru pudru, kolor żywności, kolor żywności i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Babeczki nadziewane czekoladą, Babeczki Nadziewane Czekoladą, oraz Babeczki czekoladowe nadziewane masłem orzechowym z lukrem czekoladowym Ganache dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
Upiecz babeczki zgodnie z zaleceniami na pudełku, używając wody, oleju i jaj. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
W międzyczasie, w dużej misce do mikrofali, umieścić Pianki i 1 łyżkę wody. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysokie 30 sekund; wymieszać. Kuchenka mikrofalowa 30 sekund dłużej; mieszać do gładkiej. Wrzucamy 3/4 szklanki cukru pudru. Wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Obficie nasmaruj ręce i kontr z niektórymi skracaniem. Włączyć mieszaninę prawoślazu na liczniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
6
Posypać 1 szklankę cukru pudru na mieszaninę prawoślazu i ugniatać, jak chcesz ciasta. Nadal dodawać pozostałe 2 1/4 szklanki cukru pudru, smarując ręce i licznik często, aby zapobiec przyklejaniu. Jeśli kremówka zaczyna łzawić, jest zbyt sucha; dodaj pozostałą wodę, 1/2 łyżeczki na raz i zagniataj, aż kremówka utworzy jędrną, gładką, elastyczną kulkę, która rozciągnie się bez rozdarcia, około 8 minut. Owiń kremówkę w podwójną grubość folii, wyciskając powietrze; odstaw na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cienkie Paluszki Precelkowe Lub WykałaczkiCienkie Paluszki Precelkowe Lub Wykałaczki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
7
W małej misce do mikrofalówki, miejsce 2/3 szklanki lukier; odstawić. Do pozostałego lukru dodać 4 krople żółtego koloru spożywczego, 2 krople czerwonego koloru spożywczego i ekstrakt pomarańczowy; mieszać aż do równomiernego zabarwienia. Dopasuj okrągłą końcówkę do dekoracyjnej torby (otwór o średnicy około 1/8 do 1/4 cala). Łyżka lukier do dekoracji torby. Włożyć końcówkę w środku 1 babeczki, mniej więcej w połowie. Delikatnie wycisnąć ozdobną torebkę, ciągnąc do góry, aż babeczka lekko pęcznieje i lukier wychodzi na wierzch (wypełniając babeczkę około 1 łyżką lukru). Powtórz z pozostałymi babeczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
Fioletowe Opakowanie Na PrezentFioletowe Opakowanie Na Prezent
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Kuchenka mikrofalowa zastrzeżone 2/3 Puchar lukier odkryte na wysokie 10 sekund lub po prostu do stopienia. Łyżka 1 skąpe łyżeczka lukier na wierzchu każdej babeczki; rozprowadzić równomiernie, za pomocą tyłu łyżki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
9
Pokrój kremówkę na pół; nawiń drugą połowę. (Gdy nie działa z kremówką, należy go przykryć folią, aby zapobiec wyschnięciu.) Na powierzchni posypanej cukrem pudrem, zwinąć kremówkę do grubości 1/8 cala. Używając 3-calowego okrągłego ciastka lub zapiekanego foremki do ciastek, Wytnij 12 rund, w razie potrzeby zmieniając kolejność. Pozostałe resztki kremówki owinąć folią; odstawić do dekoracji. Drapować 1 krem kremówki na każdej z 12 babeczek, delikatnie kształtując na górze. Powtórz z pozostałym kremówką i babeczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
10
Odcień orzecha włoskiego kawałek reserved kremówki z zielonym kolorem spożywczym; owiń w folię. Odcień pozostałe resztki kremówki pomarańczowe z pozostałymi 6 kroplami żółtego koloru spożywczego i pozostałymi 3 kroplami czerwonego koloru spożywczego; zwijaj do grubości 1/8 cala. Używając 1-calowego foremki do ciastek w kształcie dyni, Wytnij kształty dyni. Zwilż kremówkę na każdej babeczce i ułóż wycięcia na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki O Smaku ArbuzaCukierki O Smaku Arbuza
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
11
Szczypta małe kawałki zielono zabarwione kremówki i kształt w małe podłużne łodygi; zwilżyć szczyty pomarańczowy kremówki dynie i zorganizować zielone łodygi na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn