Babeczki Czekoladowe Makaroniki

Babeczki Czekoladowe Makaroniki
Babeczki z makaronikami czekoladowymi to amerykański przepis na 18 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 3 g tłuszczu i łącznie 94 kalorie . Za 23 centy za porcję przepis ten pokrywa 3% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i sycący. Mieszanka białek jaj, cukru, sera ricotta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 50 minut . Sprawdza się dobrze jako niedrogi deser. Jest dostarczany przez Taste of Home. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską laktoowowegetariańską . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 35% . Ta ocena nie jest aż tak niesamowita. Podobne przepisy obejmują : Ciasto czekoladowe z kokosem bez pieczenia z ciasteczkami czekoladowymi i makaronikami , Makaroniki maślano-kokosowe i Ciasteczka makaronikowe .

Instrukcje

1
W misce wymieszaj białka, jajko, mus jabłkowy i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wymieszaj mąkę, cukier, kakao i sodę oczyszczoną; stopniowo dodawaj do mieszanki białek jaj na przemian z maślanką. Nałóż połowę ciasta do 18 foremek na muffiny posmarowanych sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Groch FioletowyGroch Fioletowy
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
W innej misce ubij ser ricotta, cukier i białko jaja na gładką masę. Wymieszaj z kokosem i ekstraktem. Nałóż 1 łyżkę stołową na środek każdej foremki na muffiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Ciepła, Mocna Parzona KawaCiepła, Mocna Parzona Kawa
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Napełnij foremki na muffiny do dwóch trzecich resztą ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
5
Piec w temperaturze 350° przez 28-33 minuty lub do momentu, aż wykałaczka włożona w babeczkę będzie czysta. Ostudzić przez 5 minut przed wyjęciem z foremek na kratkę; całkowicie ostudzić. Posypać cukrem pudrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia2
Magazyn