Babeczki Czekoladowe

Czekoladowe babeczki to Wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja zawiera 157 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sól, mleko, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1159 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Sprawdza się jako bardzo przyjazny dla budżetu deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Koszerne na wielkanocne czekoladowe babeczki: bez mąki czekoladowe babeczki z polewą czekoladowo-serową, Baby Shower Cupcakes: bananowe czekoladowe babeczki z lukrem z masłem orzechowym Macadamia, oraz All American BBQ Cupcakes: Smoky Chocolate Cupcakes with Sweet Corn Cream Cheese Frosting.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć patelnię na muffinki papierowymi lub foliowymi wkładkami. Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, kakao i sól przesiać. Odstawić.
W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste.
Dodać jajka po kolei, dobrze ubijając z każdym dodatkiem, następnie wymieszać z wanilią.
Dodać mieszankę mąki na przemian z mlekiem; dobrze ubić. Napełnij kubki muffin 3/4 pełne.
Piec przez 15 do 17 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Mróz z ulubionym lukrem, gdy jest chłodny.