Babeczki Cytrynowo-Malinowe
Babeczki cytrynowo-malinowe mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 329 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.31 za porcję. Mieszanka maślanki, masło, dżem malinowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako niedrogi deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Babeczki Cytrynowo-Malinowe, Babeczki Cytrynowo-Malinowe, oraz Babeczki Malinowo-Cytrynowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 12 Muffin kubki z wkładkami papieru. Używając miksera elektrycznego, ubij masło, 1 1/2 szklanki cukru pudru i 3 łyżeczki skórki cytryny w dużej misce, aż do wymieszania, a następnie ubijaj, aż będzie puszysta i bladożółta.
Dodawać jajka po 1 na raz, ubijając, aby zmiksować po każdym dodaniu. Ubić na pół mąki.
Dodać maślankę i 2 łyżki soku z cytryny; ubić, aby zmiksować. Ubić w pozostałej mące.
Upuść 1 zaokrągloną łyżkę stołową obfitego ciasta do każdej wkładki do muffinek. Łyżka 1 łyżeczka dżemu malinowego. Przykryć pozostałym cieście, dzieląc równo.
Pieczemy babeczki, aż tester włożony do połowy do środka wyjdzie czysty, około 23 minut. Fajne babeczki w patelni na stojaku. W międzyczasie ubijamy Pozostałe 1 1/2 szklanki cukru pudru, 2 łyżki soku z cytryny i 1 1/2 łyżeczki skórki z cytryny w małej miseczce. Łyżka pół lukru ponad 6 babeczek.
Ubić 1 łyżkę dżemu malinowego do pozostałego lukru. Łyżka nad pozostałymi babeczkami.
Odstawić aż do zestawów oblodzenia, o 30 minut.