Babeczki Cytrynowo-Malinowe

Need a bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap deser? Babeczki cytrynowo-malinowe mogą być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 33. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to bardzo przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka angel food Cake mix, ekstrakt z wanilii, Skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 36 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Babeczki Cytrynowo-Malinowe, Babeczki Cytrynowo-Malinowe, oraz Babeczki Malinowo-Cytrynowe.
Instrukcje
Przygotuj mieszankę tortową zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Wymieszać wanilią.
Umieść 33 foliowe wkładki do muffinów na dużej blasze do pieczenia lub umieść w filiżankach do muffinów. Podziel ciasto równomiernie między wkładki do kubków muffin, wypełniając około dwóch trzecich pełnych.
Piec w temperaturze 375 przez 17 do 18 minut lub aż babeczki będą złociste i pęknięcia w ciastkach pojawią się suche.
Odstawić 1 łyżkę konfitury z malin.
Pozostałe konfitury z malin, Skórka z cytryny i 1 łyżka soku z cytryny w misce, mieszając, aż będzie gładka; odstawić.
Połączyć cukier puder i pozostałe 2 1/2 łyżki soku z cytryny, mieszając trzepaczką, aż będzie gładka.
Do glazury z soku z cytryny dodać 1 łyżkę konfitur malinowych; pokręcić nożem.
Wytnij głęboką szczelinę w górnej części środka każdego ciasta, aby utworzyć kieszeń. Ostrożnie łyżka 1 czubata łyżeczka nadzienia malinowego do każdego ciepłego ciasta. Łyżka 1 łyżka soku z cytryny polewa równomiernie na każdym cieście.