Babeczki cytrynowo-jagodowe z lukrem cytrynowo-serowym
Babeczki cytrynowo-jagodowe z lukrem cytrynowo-serowym mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 544 kalorie, 4G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sody oczyszczonej, ekstrakt z wanilii, cukier puder i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 25 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Babeczki jagodowe z lukrem cytrynowo-serowym, Cytrynowe babeczki z lukrem cytrynowo–serowym, oraz Cytrynowe babeczki z lukrem cytrynowo-serowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dla babeczek: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Linia cupcake puszki z 24 wkładki papieru.
Mąkę, sodę i sól wymieszać w misce. Odstawić.
Dodaj masło i cukier do miski i śmietany, aż będzie lekkie i puszyste.
Dodać jajka po 1 na raz i dokładnie wymieszać.
Dodać skórkę waniliową i cytrynową i wymieszać.
Dodaj suchą mieszaninę w 3 częściach na przemian z kwaśną śmietaną, kończąc na suchej mieszance. Wymieszać z jagodami. Napełnić przygotowane puszki dwie trzecie pełne i piec 16 do 20 minut. Super.
Na lukier: masło i ser śmietankowy śmietany na gładką.
Dodaj wanilię, skórkę z cytryny i sok i zmiksuj do połączenia.
Stopniowo dodawać cukier puder, aż do połączenia.
Ostudzić schłodzone babeczki lukrem z serem śmietankowym.
Przepis ten został stworzony przez uczestnika konkursu kulinarnego. Kuchnie Food Network nie przetestowały go do użytku domowego, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.