Babeczki cynamonowo-rodzynkowe z polewą Streusel mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji posiłków porannych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 18 i kosztuje 34 grosze za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz orzechy włoskie, skrobia ziemniaczana, guma ksantanowa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Spróbuj Babeczki cynamonowo-rodzynkowe z polewą Streusel, Muffinki jabłkowe z cynamonową polewą Streusel, oraz Babeczki Cynamonowe Z Rodzynkami Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Aby przygotować streusel, połącz pierwsze 5 składników w małej misce widelcem, aż mieszanina będzie przypominać mały groszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Aby przygotować muffinki, umieść 18 papierowych wkładek do muffinek. Włożyć wkładki w sprayu do gotowania; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
4
Zważyć lub lekko łyżka brązowy mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, i mąka tapioka do suchych miarek; poziom z nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Ryżowa Brązowa
Skrobia Z Tapioki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1 żółty Owocowy Roll-up
5
Mąkę z brązowego ryżu, skrobię ziemniaczaną, mąkę z tapioki, cukier granulowany i kolejne 4 składniki połączyć w dużej misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać rodzynki i orzechy włoskie; zrobić dobrze w środku mieszaniny.
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
W średniej misce połączyć olej, wanilię i jajka, mieszając trzepaczką. Wymieszać z mlekiem sojowym; dodać do mieszanki mąki ryżowej, mieszając tylko do wilgotnego. Łyżka ciasta równomiernie do przygotowanych kubków muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Ryżowa
Soymilk
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Posypać ciasto równomiernie polewą streusel.
8
Piec w 400 przez 20 minut lub aż babeczki są lekko rumiane i wiosna z powrotem po dotknięciu lekko w centrum. Schłodzić w patelniach 5 minut na stojaku z drutu.