Babeczki Cappuccino

Babeczki Cappuccino
Need a deser wegetariański? Cappuccino Cupcakes może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 18 i kosztuje 28 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 255 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, białka jaj, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki Cappuccino, Babeczki Cappuccino, oraz Babeczki Cappuccino dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz mleko i espresso w proszku w małym rondlu i podgrzewaj na średnim ogniu, aż do gotowania na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Zdjąć z ognia, ubić do całkowitego rozpuszczenia proszku i odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. W misce miksera stojącego lub w średniej misce mieszającej z ręcznym mikserem, masłem śmietankowym i cukrem, aż będzie lekki i puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
4
Dodać jajka po kolei, ubijając, aby w pełni włączyć i skrobanie miski często. Beat in vanilla. W osobnej misce ubijamy lub przesiewamy mąkę, proszek do pieczenia i sól, a następnie dodajemy do ciasta na przemian mieszanką mleczną, zaczynając i kończąc na suchej mieszance. Miskę dokładnie zeskrobać między dodatkami. Nie panikuj, jeśli ciasto wygląda zsiadłe, będzie piec się dobrze. Puszki na muffinki wyłożyć papierem do ciastek i wypełnić każdą po 2/3.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Piec przez 15 minut, następnie obrócić i upiec kolejną
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
6
Tester ciasta lub nóż do parowania włożony powinien wyjść czysty. Uważaj, aby nie przesadzić, ponieważ te babeczki łatwo wysychają. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1
Połączyć białka, 3/4 szklanki cukru, ocet i sól w średniej miski lub miski miksera stojak. Ustaw na gotującej się wodzie, upewniając się, że miska nie dotyka wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2
Ubijać od czasu do czasu, aż cukier się stopi i białka będą gorące w dotyku. Podczas gdy białka są ogrzewanie, ubij mleko w proszku do pozostałej 1/4 szklanki cukru. Gdy mieszanina białek jaj jest gotowa, Usuń i ubijaj za pomocą elektrycznego ręcznego miksera lub przystawki do bicza na mikserze stojącym na drugiej najwyższej prędkości. Po spienieniu wlać mieszankę cukru i mleka w proszku ciągłym strumieniem, a następnie ubijać z największą prędkością, aż beza utrzyma sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko W ProszkuMleko W Proszku
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Wyjąć 1/4 bezy do średniej miski i złożyć w proszku espresso. Nie martw się o bezę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ESPRESSO InstantESPRESSO Instant
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4
Do dekoracji: za pomocą noża do masła lub małej szpatułki rozprowadzić bezę na każdej babeczce. Zanurz nóż do parowania w bezie espresso i narysuj spiralę na każdej babeczce, a następnie przeciągnij spiralę z zewnątrz do środka w kilku punktach, aby utworzyć wzór pajęczyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
5
Podawać babeczki natychmiast lub przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na KawałkiPokroić Na Kawałki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn