Babeczki Błotne
Babeczki Mudslide mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Ten przepis służy 24. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. 98 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kawy, bitej śmietany, wiórki czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 14%. Spróbuj Babeczki Błotne, Babeczki Błotne, oraz Babeczki Pumpkin Mudslide dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść papierowy kubek do pieczenia w każdej z 24 regularnych filiżanek do muffinek.
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki cupcake z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu. Podziel ciasto między kubki muffin.
Piec 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ostudzić 10 minut; wyjąć babeczki z patelni do stojaków chłodzących. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W międzyczasie, w dużej misce, ubić masło, stopioną czekoladę i 1/4 filiżanki likieru o smaku kawy z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż do wymieszania. Stopniowo dodawać 4 szklanki cukru pudru, 1 szklanka na raz, ubijając na niskiej prędkości, aż lukier będzie gładki i kremowy. Łyżka lukier do dekoracji torby; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
W średniej misce ubij śmietanę do ubijania, 1 szklankę cukru pudru i Likier Irish cream mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Łyżka bitej śmietany do drugiego worka dekoracyjnego; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Wytnij końcówki dekorujące torby; umieść obie torby w większej torbie dekorującej wyposażonej w końcówkę Gwiazdy. Torba do wyciskania lukru i bitej śmietany razem na babeczkach.
Posypać wiórkami czekoladowymi. Przechowywać w lodówce.