Babeczki brzoskwiniowo-jagodowe to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brzoskwiń, cukru, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis od Foodnetwork ma 12 fanów. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Babeczki Brzoskwiniowo-Jagodowe, Ciasto Brzoskwiniowo-Jagodowe, oraz Ciasto Jagodowe.
Instrukcje
1
For the cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia muffin patelni z 12 regularnych wielkości wkładki cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Taca Na Muffinki
Piekarnik
2
W misce elektrycznego miksera stojącego z uchwytem łopatkowym (lub standardowym ręcznym mikserem i dużą miską do mieszania) wymieszaj cukier, olej, sól i brzoskwinie na średniej prędkości przez 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia
Cukier
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
Mikser Stojący
3
Dodaj jajka i kontynuuj mieszanie na średniej prędkości przez 30 sekund. Zeskrobać boki i dno miski gumową szpatułką i ponownie mieszać na średniej prędkości przez 10 sekund. Następnie w blenderze lub robocie kuchennym połącz kukurydzę i śmietanę do ubijania i zmiksuj przez 20 sekund, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do Bicia
Kukurydza
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Szpatułka
Cukierki Peachie-o
4
Dodaj tę kremowaną mieszankę kukurydzy do mokrych składników i wymieszaj na średniej prędkości, aż do włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza Kremowana
5
W średniej misce przesiać mąkę i proszek do pieczenia i wymieszać z mąką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Mąka Kukurydziana
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Dodaj do mokrej mieszaniny składników i wymieszać na niskiej prędkości aż włączone. Teraz dodaj sodę oczyszczoną, a następnie ocet, aby uzyskać natychmiastowe działanie bąbelkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Ocet
7
Dodaj 1/4 szklanki zimnej wody i wymieszać na niskiej prędkości przez 5 sekund. Zeskrobać boki i dno miski po raz ostatni, aby upewnić się, że wszystkie składniki są w pełni włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Wypełnij wkładki cupcake dwie trzecie pełne z ciasta i piec przez 18 do 20 protokół. Obróć patelnię o 180 stopni po 9 minutach pieczenia. Ciepło piekarnika i czasy mogą się różnić, więc piec, aż szczyty nie są już mokre i wiosna z powrotem po dotknięciu. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Piekarnik
Patelnia
9
Trzymaj piekarnik włączony, ale zwiększ temperaturę do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
10
W przypadku ciastek: w misce elektrycznego miksera stojącego z przystawką do łopatek (lub standardowego ręcznego miksera i średniej miski do mieszania) dodaj mąkę, cukier, proszek do pieczenia i sól. Następnie użyj palców, aby rozbić masło na kawałki wielkości grochu i dodać do suchych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Masło
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
Mikser Stojący
11
Mieszaj z niską prędkością przez 30 sekund, aż do włączenia.
12
Dodać mleko, śmietanę, estragon i wanilię i kontynuować mieszanie na małej prędkości, aż mąka jest w pełni włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon
Wanilia
Krem
Mąka Uniwersalna
Mleko
13
Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem. Łyżką, upuść czubate łyżki ciasta na blasze do pieczenia 2 cali od siebie i piec przez 12 do 15 protokół. Ciepło piekarnika i czasy mogą się różnić, więc piec ciastka, aż będą złote. Schłodzić ciastka całkowicie. Palcami rozbij każde ciastko na 3 równe kawałki i odstaw na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
14
Na kompot: w małej misce, połączyć jeżyny, brzoskwinie i truskawki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jeżyny
Truskawki
Kompot
Brzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
15
Dodać cukier i delikatnie złożyć do mieszaniny. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
16
W przypadku lukier: w misce elektrycznego miksera stojącego z uchwytem łopatkowym (lub standardowego ręcznego miksera i średniej miski do mieszania), ubij ciężką śmietanę na średniej prędkości przez 3 minuty. W małej misce przesiać cukier puder.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Krem Ciężki
Lukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
Mikser Stojący
17
Dodać cukier do mieszaniny bitej śmietany i wymieszać na średniej prędkości aż do uzyskania sztywnych szczytów. Lukier powinien być w stanie stanąć na własną rękę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana
Lukier
Cukier
18
Aby złożyć: rozpocznij montaż babeczek, umieszczając łyżkę kompot brzoskwiniowo-jagodowego na każdej babeczce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Babeczki
Kompot
Jagody
Brzoskwinia
19
Umieść lukier w torbie rurociągów z okrągłą końcówką lub w woreczku plastikowym wielkości galonów i wyciąć 1/2 cala z rogu. Następnie lukier na kompot.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Kompot
20
Na wierzch lukru ułożyć kawałek estragonu. Na koniec udekoruj kolejną małą łyżką kompot brzoskwiniowo-jagodowego. Za pomocą pęsety lub małego szczypca delikatnie umieść liść estragonu na górze.