Babeczki Bran II

Babeczki Bran II
Bran Muffins II może być właśnie tym południowym przepisem, którego szukasz. Z tego przepisu składa się 48 porcji zawierających 173 kalorie , 3 g białka i 6 g tłuszczu każda. Za 16 centów za porcję ten przepis pokrywa 5% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Niewiele osób naprawdę lubiło to śniadanie. Jeśli masz pod ręką jajka, płatki otrębowe, tłuszcz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny . Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 28% . Ten wynik nie jest aż tak imponujący. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak wilgotne muffiny z otrębami orkiszowymi , wilgotne wegańskie muffiny z otrębami orkiszowymi i babeczki migdałowe z komosą ryżową i bananami bez jajek – jak zrobić muffinki z komosą ryżową .

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Do dużej miski przesiać mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
3
Dodaj płatki, cukier, sodę oczyszczoną i sól; wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Dodać jajka, tłuszcz i maślankę; Dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Przykryj miskę i przechowuj ciasto w lodówce przez co najmniej 24 godziny przed użyciem. Ciasto można przechowywać w lodówce do 6 tygodni. Ciasto powinno pozostać przykryte i nie należy go mieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Nałóż ciasto do wyłożonych papierem lub lekko natłuszczonych foremek na muffinki, wypełniając każdą do 2/3 wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
7
Piec w temperaturze 200 stopni C przez 15 do 20 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek muffinki będzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn