Babeczki bezowe z Nutellą i truskawkami
Przepis bezowe babeczki z Nutellanem i truskawkami jest gotowy w około 3 godziny i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten deser ma 252 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 244 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, truskawki, Nutellę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pralinowe ciasto bezowe z truskawkami, Cytrynowe ciasto bezowe z truskawkami, oraz Płatki owsiane z Nutellanem i truskawkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 93°. Spryskaj 12-filiżanką puszkę na muffinki sprayem do pieczenia, następnie Ustaw puszkę z wkładkami do babeczek i ponownie lekko spryskaj puszkę sprayem do pieczenia, upewniając się, że pokrywa powierzchnię cyny.
Ubij białka, ocet i sól na średniej prędkości, aż do poluzowania, około 30 sekund. Zwiększ prędkość do średnio-wysokiej I beat aż miękkie szczyty tworzą, 2 do 3 minut.
Wymieszać cukier i skrobię kukurydzianą i mikserem dodawać do miski po 1 łyżce stołowej.
Po dodaniu całej mieszaniny cukru, kontynuuj mieszanie, aż powstanie sztywny, błyszczący szczyt, o około 2 minuty dłużej.
Dodaj wanilię i beat tylko do połączenia.
Przenieść mieszaninę do worka na ciasto lub dużej torby z zamkiem błyskawicznym wyposażonej w gwiazdkę lub zwykłą końcówkę ciasta o średnicy 1/2 cala. Wymieszaj bezę okrężnym ruchem, wciskając końcówkę w bezę, gdy się wydłuża, w przygotowaną puszkę, umieszczając bezę około 1 cala nad krawędzią.
Piec babeczki, aż firmy i suche, o 1 1/2 godziny, następnie, wyłączyć piekarnik i prop drzwi otwarte. Pozwól babeczkom usiąść w piekarniku przez dodatkową godzinę.
Delikatnie wyjmij babeczki z puszek i za pomocą ząbkowanego noża delikatnie odetnij wierzch w miejscu, w którym wkładka do babeczek styka się z podstawą babeczki.
Napełnij każdą babeczkę 2 łyżkami Nutelli i 2 pokrojonymi truskawkami. W razie potrzeby podawać z bitą śmietaną lub lodami waniliowymi.