Babeczki bananowo-waniliowe z lukrem maślanym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc daj Bananan i babeczki waniliowe z lukrem maślanym spróbuj. Ten deser ma 323 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, banany, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 74 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Spróbuj Mini babeczki waniliowe z lukrem waniliowym, Babeczki waniliowe z dwukolorowym lukrem waniliowym, oraz Babeczki waniliowe z lukrem waniliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj 12 muffinek lub linkę papierowymi wkładkami do muffinek.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól ubić w misce, odstawić na bok. Beat 1/2 szklanki masła i białego cukru z mikserem elektrycznym w dużej misce, aż lekkie i puszyste.
Dodać jajka po kolei, pozwalając każdemu zmiksować z masłem przed dodaniem następnego. Ubić wanilią z ostatnim jajkiem.
Wlać mieszankę mąki na przemian z mlekiem, mieszając do momentu włączenia. Złóż posiekane banany, mieszając na tyle, aby równomiernie połączyć.
Wlać ciasto do przygotowanych filiżanek.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 20 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Podczas gdy babeczki są chłodzenia, dodać masło pokonując 2/3 szklanki masła w misce, aż gładkie i błyszczące. Ubić wanilią, a następnie cukrem cukierniczym. Gdy nie pozostaną suche grudki cukru, dodaj śmietanę i barwnik spożywczy. Bicz z dużą prędkością, aż będzie lekki i puszysty. Ostudzić schłodzone babeczki lukrem maślanym.