Babeczki Bananowo-Rodzynkowe
Babeczki bananowo-rodzynkowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz olej roślinny, banany, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Post rozdrobnione pszenne babeczki bananowo-rodzynkowe, Eggless Jowar Banana Muffins-Wegańskie Bananowe Muffiny Sorgo, oraz Babeczki Owsiano-rodzynkowe-te babeczki są pakowane z rodzynkami, płatkami owsianymi i orzechami włoskimi, smaczne i zdrowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. smaruj dno tylko 12 regularnych kubków muffin ze skróceniem lub spryskaj sprayem do gotowania.
Umieść płatki w plastikowej torbie do przechowywania żywności; uszczelnij torbę i grubo zmiażdż wałkiem do ciasta lub młotkiem do mięsa. W dużej misce wymieszaj płatki, mąkę, brązowy cukier i proszek do pieczenia. Wymieszaj pozostałe składniki tylko do zwilżenia. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin.
Piec 18 do 22 minut lub do złotego koloru.