Babeczki bananowe z kwaśną śmietaną
Babeczki bananowe z kwaśną śmietaną mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 103 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 39. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać plantatorów orzechy włoskie, w pełni banany, cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 39 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Muffinki Z Kwaśną Śmietaną Bananowo-Orzechowe, Muffiny Z Kwaśną Śmietaną Malinową, oraz Muffinki Z Otrębów Śmietankowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Połącz pierwsze 4 składniki. Beat masło i cukier w dużej misce z mikserem do wymieszania.
Dodać banany, śmietanę i jajka; dobrze wymieszać.
Dodać mieszaninę mąki; mieszać tylko do zwilżenia. Wymieszać z orzechami.
Łyżka do 16 papierowych kubków na muffinki.
Piec 22 do 24 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Schłodzić w patelni 5 min.
Wyjąć do stojaków Z Drutu; lekko schłodzić lub do temperatury pokojowej.