Bananowe babeczki jagodowe z lawendą to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Ten poranny posiłek ma 206 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, kwiaty lawendy, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 136 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżeczką ocena 35%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Babeczki Bananowe Jagodowe, Babeczki jagodowo-bananowe, oraz Babeczki Bananowo-Jagodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Spryskaj 12-szklankową puszkę na muffinki sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie Polenty
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W misce wymieszać mąkę uniwersalną, mąkę pełnoziarnistą, cukier, proszek do pieczenia, lawendę i sól.
Piec w nagrzanym piekarniku do złotego koloru i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysta, około 20 minut. Schłodzić muffinki w puszce przez 5 minut przed przeniesieniem do stojaka z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu