Babeczki bananowe Gina

Przepis babeczki bananowe Gina jest gotowy w około 35 minut i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 362 kalorie. Ten przepis służy 12. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, masło, cukier granulowany i kilka innych składników, możesz to zrobić. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Gilbert Ganache - smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem, Baby Shower Cupcakes: bananowe czekoladowe babeczki z lukrem z masłem orzechowym Macadamia, oraz Czekoladowe babeczki bananowe z kremem bananowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 F. Linia A (12-cup standard) Muffin cyny z papierowych wkładek cupcake.
W średniej misce połączyć mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Odstawić.
W dużej misce, dodać masło i cukier granulowany. Beat z mikserem ręcznym do połączenia.
Dodać śmietanę i waniliową. Powoli ubijaj jajka, po kolei. Włącz suchą mieszaninę i mokrą mieszaninę razem, aż do całkowitego połączenia.
Dodaj banany i 1/2 szklanki orzechów włoskich, uważając, aby nie przesadzić.
Używając łyżki do lodów, wypełnij każdą wkładkę do babeczek trzy czwarte drogi.
Piec w piekarniku, aż blaty staną się złocisto-brązowe i wykałaczka, włożona w środku babeczki, wychodzi czysta, 18 do 20 minut.
Wyjąć babeczki z piekarnika do stojaka z drutu i ostudzić przed lukier.
W dużej misce, dodać ser i masło. Beat razem aż incorporated.
Dodać melasę i dobrze wymieszać. Wymieszać cukier, mleko i wanilię.
Mocno zamroź babeczki i udekoruj pozostałymi 1/4 szklanki orzechów włoskich.