Babeczki bananowe bezglutenowe z polewą z rumianego masła
Przepis bezglutenowe babeczki bananowe z rumianym masłem lukier może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 10 minut. Na 37 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 17. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać banany, cukier puder, wanilia, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto bananowe czekoladowe z lukrem z masłem orzechowym-bezglutenowe, bezmleczne, bez soi, Bezglutenowe babeczki z masłem orzechowym z polewą czekoladową, oraz Healthy Chunky Monkey Cakeâ € / aka Peanut Butter Banana Cake with Chocolate Peanut Butter Frosting! (bez cukru, wysokiej zawartości białka i glutenu) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieść Kubki Do Pieczenia Reynolds w każdej z 17 filiżanek do muffinek o regularnym rozmiarze. W dużej misce, mieszać składniki cupcake tylko do suchych składników są zwilżone. Łyżka ciasto równomiernie do kubków muffin.
Piec 16 do 18 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
W rondlu 1-quart, ciepła 1/3 szklanki masła na średnim ogniu tylko do jasnobrązowego, mieszając od czasu do czasu. (Uważaj, bo masło może szybko się spalić.)
Zdjąć z ognia. Lekko ostudzić, około 5 minut.
W średniej misce, beat masło, cukier puder, wanilia i tyle mleka, aż gładka i smarowania.
Rozłóż lukier na schłodzonych babeczkach.