Babeczka Ze Szpinakiem
Przepis szpinak oliwa z oliwek Cupcake może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 1 godzina i 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 447 kalorii. Ten przepis służy 22. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz proszek do pieczenia, sól, laskę cynamonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, Dyniowe Chili z Abuelitą na dwa sposoby-Cupcake i Non-Cupcake: moje pierwsze parowanie Cupcake, oraz Czekoladowe babeczki-najlepszy test czekoladowych babeczek upieczonych przez 50 piekarzy i liczących dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na babeczki: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. przygotuj 2 patelnie na babeczki z papierowymi wkładkami.
Szpinak Puree na miarę 1 szklanki. Mąkę, proszek do pieczenia i sól przesiać do miski. W misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek zmiksować cukier i jajka, następnie dodać olej, sok z cytryny, przecier waniliowy i szpinakowy i zmiksować do połączenia. Powoli dodawać suche składniki i mieszać przez 30 sekund.
Piec przez 14 minut, a następnie ostudzić całkowicie.
Dla Marmolady pomidorowej: doprowadzić garnek wody do wrzenia.
Dodaj pomidory i gotuj, aż skóra zacznie odpadać, około 2 minut, a następnie zanurz się w zimnej kąpieli wodnej. Pomidory obrać, posadzić i pokroić w kostkę.
Przenieść do rondla z cukrem, solą, goździkami i cynamonem i gotować do miękkości i syropu, a następnie ostudzić.
W przypadku lukier maślany: ubić serek w misce miksera stojącego za pomocą uchwytu łopatkowego do miękkości.
Dodać białą czekoladę i zmiksować do połączenia, następnie wymieszać z masłem, sokiem z cytryny i solą.
Do montażu: użyj ballera melonowego, aby usunąć środek każdej babeczki i wypełnić marmoladą pomidorową. Topy z lukrem maślanym i udekorować więcej Marmolady pomidorowej.