Babeczka z otrębami jagodowymi pomarańczowymi wymaga około 1 godzina od początku do końca. Na 36 centów za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. 72 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sok z pomarańczy, otręby owsiane, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Spróbuj Jabłko Cynamon Otręby Babeczki / Super Otręby Muffin Ciasto, Muffinki Z Otrębami O Zapachu Pomarańczy, oraz Muffin Z Otrębami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj 12 kubków muffin lub linia z papierowymi wkładkami do muffinów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Piekarnik
2
Połączyć otręby owsiane i otręby pszenne w dużej misce. Wymieszać z kwaśną śmietaną i mlekiem. Pozostawić mieszaninę na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Otręby Owsiane
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, brązowy cukier i sól połączyć w osobnej misce. Jagody delikatnie wymieszać z mieszaniną mąki, ostrożnie pokryć wszystkie jagody mąką. Wymieszaj olej roślinny, sok pomarańczowy i skórkę, jajko i ekstrakt waniliowy do mieszanki otrębów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Wanilii
Soda Oczyszczona
Olej Roślinny
Sok Pomarańczowy
Borówki Amerykańskie
Brązowy Cukier
Mąka Uniwersalna
Otręby
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Połącz mieszaninę mąki z mokrymi składnikami, aż do samego wymieszania. Wrzuć ciasto do wyłożonych muffinek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, 15 do 20 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.