Babeczka z brązowym cukrem Rolling Stones z nadzieniem kokosowym, polewą z rumu i kruchym brązowym cukrem

Babeczka z brązowym cukrem Rolling Stones z nadzieniem kokosowym, polewą z rumu i kruchym brązowym cukrem
Rolling Stones Brown Sugar Cupcake z kokosowym nadzieniem budyniowym, przyprawionym lukrem rumowym i pękniętym brązowym cukrem kruchym jest wegańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 46 g tłuszczu, oraz w sumie 870 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka nie uwodornionej wegańskiej margaryny, cukier, cukier puder x, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brązowy cukier Funt ciasta z brązowym cukrem twarożek lukier, Brązowy cukier i ananas pieczony żołądź Squash z przyprawionym brązowym masłem, oraz Brown Sugar Cupcake Pavlovas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: elektryczna waga kuchenna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Waga KuchennaWaga Kuchenna
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Ustaw standardową patelnię na babeczki z 12 standardowymi wkładkami do babeczek. Mąkę, sodę oczyszczoną i sól przesiać do średniej miski. Odstaw miskę na bok. W misce elektrycznego miksera stojącego, śmietanę z brązowym cukrem i margaryną z dodatkiem trzepaczki, około 5 minut. Zeskrobać boki i dno miski. W małej misce lub filiżance, połączyć 1/4 szklanki plus 2 łyżki wody i zamiennik jaj i mieszać do rozpuszczenia zamiennik jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zamiennik JajZamiennik Jaj
Posypka Pomarańczowa Lub Cukier PomarańczowyPosypka Pomarańczowa Lub Cukier Pomarańczowy
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
3
Dodać zamiennik jajka do cukru i wymieszać do połączenia. W małej misce, połączyć mleko sojowe i ocet i odstawić. Obrócić prędkość miksera na niską i powoli dodawać suche składniki i mleko sojowe, na przemian z tymi dwoma, kończąc na mleku sojowym. Wypełnij wkładki cupcake trzy czwarte pełne z ciasta i piec lub aż wykałaczka włożona do każdej cupcake wychodzi czysty, o 19 protokół. Ostudzić babeczki. Do montażu: za pomocą plastikowej słomy do picia lub małego noża do parkowania, zrób otwory w środku każdej babeczki. Wycisnąć kokosowy krem nadzienie w środku każdej babeczki, aż wypełnione, ale nie przepełnione, o 1 łyżka stołowa na babeczkę. Na każdej babeczce wyłożyć szczyptę przyprawionego lukru rumowego i udekorować kilkoma kawałkami kruchego brązowego cukru. Przepis ten został stworzony przez uczestnika konkursu kulinarnego. Kuchnie Food Network nie przetestowały go do użytku domowego, dlatego nie możemy przedstawić żadnych wyników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zamiennik JajZamiennik Jaj
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Przyprawiony RumPrzyprawiony Rum
48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych48 Sztuk Czerwonych Sznurówek Lukrecjowych
Cukierki Skittles W Kształcie KęsaCukierki Skittles W Kształcie Kęsa
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
SoymilkSoymilk
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Połówki Krakersów GrahamPołówki Krakersów Graham
Słomki Do PiciaSłomki Do Picia
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
4
W rondlu o średnim ciężkim dnie wymieszaj 1 3/4 szklanki mleka kokosowego i cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Podgrzać średnio-wysoko, aż mieszanina zacznie bąbelkować na krawędziach. W małej misce, wymieszać pozostałe 1/4 szklanki mleka kokosowego i skrobi kukurydzianej do zawiesiny. Powoli dodawać mieszaninę skrobi kukurydzianej do gorącej mieszaniny cukru podczas ubijania. Gotować jeszcze przez 2 minuty mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6
Wyjmij z ognia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
7
Włóż schłodzony krem kokosowy do worka rurowego i odetnij 1/4 cala od końcówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej3 3/4 łyżki Mąki Pszennej

Składniki

0warzywo (np. szpinak)posypka pomarańczowa lub cukier pomarańczowyposypka pomarańczowa lub cukier pomarańczowy1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoposypka pomarańczowa lub cukier pomarańczowyposypka pomarańczowa lub cukier pomarańczowy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe6 średnich gruszek Bartlett lub D'Anjou6 średnich gruszek Bartlett lub D'Anjou255papryka habanero6 średnich gruszek Bartlett lub D'Anjou6 średnich gruszek Bartlett lub D'Anjou1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposypki w różnych kolorach lub kolorowy cukierposypki w różnych kolorach lub kolorowy cukier591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciemny rumciemny rum2Spód: okruszki z herbatników grahamzamiennik jaj, np. Ener-Gzamiennik jaj, np. Ener-G4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepełnotłuste mleko kokosowe w puszkachpełnotłuste mleko kokosowe w puszkach1warzywo (np. szpinak)ziele angielskie mieloneziele angielskie mielone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreocynamon mielonycynamon mielony0warzywo (np. szpinak)goździki mielonegoździki mielone454papryka habanero8 uncji 10x cukier puder8 uncji 10x cukier puder0warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody1warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemleko sojowemleko sojowe113papryka habaneroz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymiz migdałami (po 1,45 uncji), posiekanymi3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka niebielonamąka niebielona1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreonie uwodorniona margaryna wegańska, np. Earth Balancenie uwodorniona margaryna wegańska, np. Earth Balance113papryka habaneronie uwodorniona margaryna wegańska, np. Earth Balancenie uwodorniona margaryna wegańska, np. Earth Balance227papryka habaneronie uwodorniona margaryna wegańska, np. Earth Balancenie uwodorniona margaryna wegańska, np. Earth Balance227papryka habaneronie uwodornione skracanie warzyw, takie jak równowaga Zieminie uwodornione skracanie warzyw, takie jak równowaga Ziemi1warzywo (np. szpinak)cienkie plasterki szynki Virginia lub prosciuttocienkie plasterki szynki Virginia lub prosciutto
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn