Babciowy Suffle ze szpinakiem
Babcinego Suffla szpinakowego piec jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Mieszanka twarogu, soli, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest świetne. Spróbuj Piec Suflet Kalafiorowy, Szybkie Pieczenie Brokułów, Suflety, oraz Chiles Rellenos Egg Soufflé Bake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar boki i dno 8 calowy plac do pieczenia naczynia.
W dużej misce wymieszaj twaróg i jajka. Wymieszaj szpinak, sól, gałkę muszkatołową i 11/4 szklanki rozdrobnionego sera Cheddar.
Wymieszać aż do dobrze wymieszanego.
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut lub do momentu, aż będzie jędrny.
Wyjąć z piekarnika i posypać pozostałym serem. Odstawić na 5 minut przed podaniem.