Babciny angielski drobiazg
Przepis Grandma's English Trifle jest gotowy w około 30 minut i jest zdecydowanie znakomitą opcją bezglutenową dla miłośników europejskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 197 kalorii , 3 g białka i 11 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 10 osób. Za 49 centów za porcję przepis ten pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mleko, śmietanę kremówkę, ciasto funtowe i kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Niewielu osobom naprawdę podobał się ten deser. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje raczej słabą ocenę Spoonacular wynoszącą 27% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak English Berry Trifle , Berry Trifle i Berry and White Chocolate Trifle .
Instrukcje
Przekrój ciasto funtowe na pół w poziomie.
Posmaruj dżemem i przykryj wierzch ciasta. Pokrój ciasto na dziewięć kawałków. Wyłóż boki i wypełnij środek 2-qt. szklanej miski do serwowania kawałkami ciasta. Przygotuj pudding z mlekiem. W razie potrzeby ostudź.
Wylej na ciasto. Schłodź. Ubij śmietanę i cukier, aż masa będzie sztywna; rozprowadź na cieście i puddingu. Schłodź przynajmniej 4 godziny.
Udekoruj migdałami i wiśniami.