Babcie pomarańczowe Roladki z lukrem serek pomarańczowy
Babcinych bułeczek pomarańczowych z lukrem z serkiem pomarańczowym jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 30 porcjami. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jajko, masło, skracanie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Podobne przepisy to Bułeczki Cynamonowe Śmietankowe Z Lukrem Z Serem Pomarańczowym, Słodkie ziemniaki cynamonowe Roladki z lukrem z serem pomarańczowym, oraz Pomarańczowa Śpiąca babeczka Makowa z lukrem pomarańczowo - serowym.
Instrukcje
1
Drożdże rozpuścić w ciepłej wodzie i ciepłym soku pomarańczowym w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Pomarańczowy
Woda
Drożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić, aż drożdże zmiękną i zaczną tworzyć kremową pianę, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drożdże
3
Ubić ciepłe mleko, skracanie, 1/4 szklanki białego cukru, jajko i sól razem w osobnej misce. Mieszaninę drożdży wymieszać z mieszaniną mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Skracanie
Drożdże
Mleko
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać tyle mąki do mieszaniny, aby utworzyć miękkie ciasto. Obrócić ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, od 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Mąka Uniwersalna
5
Nasmaruj dużą miskę i dwie blachy do pieczenia 11x7x2 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Umieść ciasto w wysmarowanej misce i obróć ciasto, aby pokryć wszystkie strony. Przykryj miskę folią lub czystym ręcznikiem i pozostaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż ciasto podwoi się w rozmiarze, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Ciasto dziurkujemy i dzielimy na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Punch
8
Zwiń każdą połowę na lekko posypanej mąką powierzchni, tworząc 2 prostokąty 15x10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
9
Wymieszaj 1 szklankę białego cukru, 1/2 szklanki zmiękczonego masła i 2 łyżki skórki pomarańczowej w misce, aż będzie gładka; rozłóż połowę nadzienia na każdy prostokąt ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
Cukier Granulowany
Masło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Zwiń każdy prostokąt wokół nadzienia, w stylu jelly roll, zaczynając od długiego końca, tworząc dziennik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka
Rolka
11
Każdą kłódkę pokroić na 15 rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
12
Ułóż rolki na przygotowanych blachach do pieczenia. Przykryj arkusze do pieczenia folią i pozwól rolkom wzrosnąć do podwojenia rozmiaru, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Foliowa
13
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
14
Usuń folię z blach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Foliowa
15
Piec bułki w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
16
W misce ubić cukier cukierniczy, serek śmietankowy, 3 łyżki zmiękczonego masła, sok pomarańczowy i 2 łyżeczki skórki pomarańczowej, aż lukier będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Serek śmietankowy
Sok Pomarańczowy
Skórka Pomarańczowa
Lukier
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego