Babcie pomarańczowe Roladki z lukrem serek pomarańczowy

Babcie pomarańczowe Roladki z lukrem serek pomarańczowy
Babcinych bułeczek pomarańczowych z lukrem z serkiem pomarańczowym jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 30 porcjami. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jajko, masło, skracanie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 7%. Podobne przepisy to Bułeczki Cynamonowe Śmietankowe Z Lukrem Z Serem Pomarańczowym, Słodkie ziemniaki cynamonowe Roladki z lukrem z serem pomarańczowym, oraz Pomarańczowa Śpiąca babeczka Makowa z lukrem pomarańczowo - serowym.

Instrukcje

1
Drożdże rozpuścić w ciepłej wodzie i ciepłym soku pomarańczowym w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
WodaWoda
DrożdżeDrożdże
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić, aż drożdże zmiękną i zaczną tworzyć kremową pianę, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
DrożdżeDrożdże
3
Ubić ciepłe mleko, skracanie, 1/4 szklanki białego cukru, jajko i sól razem w osobnej misce. Mieszaninę drożdży wymieszać z mieszaniną mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
SkracanieSkracanie
DrożdżeDrożdże
MlekoMleko
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać tyle mąki do mieszaniny, aby utworzyć miękkie ciasto. Obrócić ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię; zagniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, od 6 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
5
Nasmaruj dużą miskę i dwie blachy do pieczenia 11x7x2 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Umieść ciasto w wysmarowanej misce i obróć ciasto, aby pokryć wszystkie strony. Przykryj miskę folią lub czystym ręcznikiem i pozostaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż ciasto podwoi się w rozmiarze, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Ciasto dziurkujemy i dzielimy na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
PunchPunch
8
Zwiń każdą połowę na lekko posypanej mąką powierzchni, tworząc 2 prostokąty 15x10 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
9
Wymieszaj 1 szklankę białego cukru, 1/2 szklanki zmiękczonego masła i 2 łyżki skórki pomarańczowej w misce, aż będzie gładka; rozłóż połowę nadzienia na każdy prostokąt ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Zwiń każdy prostokąt wokół nadzienia, w stylu jelly roll, zaczynając od długiego końca, tworząc dziennik.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
11
Każdą kłódkę pokroić na 15 rolek.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
12
Ułóż rolki na przygotowanych blachach do pieczenia. Przykryj arkusze do pieczenia folią i pozwól rolkom wzrosnąć do podwojenia rozmiaru, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
13
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
14
Usuń folię z blach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
15
Piec bułki w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
16
W misce ubić cukier cukierniczy, serek śmietankowy, 3 łyżki zmiękczonego masła, sok pomarańczowy i 2 łyżeczki skórki pomarańczowej, aż lukier będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
LukierLukier
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
17
Rozłóż lukier na ciepłych rolkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
RolkaRolka
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn