Babcie Murzynki
Babcie Murzynki wymaga ok. 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 610 kalorii. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Mieszanka ekstraktu waniliowego, mąka, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Sprawdza się jako dość niedrogi deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Opatrunek babci, Gąbka Victoria babci, oraz Nie twoja babcia " Pumpkin Pie Minis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F (120 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 8x8 cali.
W dużej misce, śmietana razem masło, brązowy cukier, i jajka, aż lekkie i puszyste. Wymieszaj niesłodzoną czekoladę i wanilię, aż dobrze się wymieszasz.
Wymieszać w mące, a następnie orzechy włoskie.
Na przygotowaną patelnię równomiernie rozprowadzić ciasto.
Piec przez 1 godzinę w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni na stojaku z drutu przed cięciem na pręty.