Babapasta z nasionami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Babapasta z nasionami. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, cukier, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Nasiona lnu podi, jak zrobić nasiona lnu chutney podi / proszek, Snowpeas I Nasiona, oraz Makowiec.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę i czosnek na oliwie z oliwek, aż cebula będzie przezroczysta.
Dodać passatę i gotować delikatnie przez kilka minut przed dodaniem przecier pomidorowy i cukier.
Gotować delikatnie przez 20 minut.
Dobrze wymieszać, następnie dodać bazylię i doprawić.
Podgrzać mleko w rondlu z cebulą, pieprzem i liściem laurowym. Doprowadzić do wrzenia, a następnie odcedzić ziarna pieprzu i liść laurowy.
W innym rondlu roztopić masło i wymieszać z mąką.
Dodaj trochę mleka na raz i ubijaj, aż mieszanina zgęstnieje, następnie dodaj trochę więcej mleka i rób to samo, aż całe mleko zostanie zużyte.Doprowadzić sos do wrzenia, a następnie gotować delikatnie przez kilka minut, nadal ubijając.
Dodać starty cheddar i parmezan i mieszać aż do stopienia. Doprawić świeżo zmielonym czarnym pieprzem.