Baba Ghannouj (Puree Z Bakłażanów Wędzonych)

Baba Ghannouj (Puree Z Bakłażanów Wędzonych)
Baba Ghannouj (wędzony przecier z bakłażana (bakłażana)) jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis służy 6. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 308 kalorii. Ten przepis z Food.com ma 5 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka bakłażanów skórnych, tahini, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Biała Czekolada Baba Ghannouj, Baba Ghanouj (bakłażan & tahini Purée), oraz Baba Ganoush (Bakłażan Dip) dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn