Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 398 kalorii. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz fermentowaną fasolę, sos sojowy, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Jak gotować bażanta: Bażant pieczony z masłem ze śmietaną i burbonem, Potpie Z Bażanta, oraz Bażant pieczony w garnku.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling są świetnym wyborem dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, wino. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.