B. Smith ' s Peach Cobbler
Placek brzoskwiniowy B. Smitha może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 173 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, sok z cytryny, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Jiffy Peach Cobbler-brukarz, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżych lub kupionych w sklepie brzoskwiń, Old Fashioned Peach Cobbler (A. K. A. Peach Puzzle), oraz Placek brzoskwiniowy II.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. smar 8-calowy kwadratowy (2-quart) szklane naczynie do pieczenia. W rondlu 4-quart wymieszaj brzoskwinie, brązowy cukier, skrobię kukurydzianą, sok z cytryny, cynamon i gałkę muszkatołową.
Delikatnie wymieszać i gotować na małym ogniu około 10 minut lub aż brzoskwinie będą po prostu miękkie i syrop zgęstnieje.
Wlać do naczynia do pieczenia.
W dużej misce, wymieszać razem Bisquick mix i 3 łyżki cukru granulowanego. Używając dwóch noży lub blendera do ciast, pokrój na maśle, aż mieszanina będzie wyglądać jak gruba okruchy.
Dodaj mleko i wanilię i szybko zmiksuj z łopatką.
Upuść czubate łyżki herbatników na brzoskwinie, pokrywając je całkowicie.
Posypać 1 łyżką cukru granulowanego.
Piec 25 do 35 minut lub do złotego koloru.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.