B. B. Q. Czosnek Krab
Jeśli 19 centów za porcję spada w budżecie, B. B. Q. czosnek Krab może być doskonały jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 0g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, czosnek, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Cytrynowo-czosnkowy Penne z krabem, Prażony Pomarańczowy Czosnek Krab, oraz Kurczak Nadziewany Czosnkiem.
Instrukcje
Czosnek lekko ugotować w oliwie z oliwek na patelni saute (około 2 do 3 minut na średnim ogniu). Pozostawić do ostygnięcia.
Dodać kraba i wrzucić z solą i pieprzem.
Rozgrzej grill do góry, ostrożnie umieść wszystkie marynowane kraby na grillu, pozwalając olejowi kapać przed włożeniem na grill i przykryj pokrywką. Pozostawić do gotowania około 4 do 5 protokół następnie odwrócić i pozostawić do gotowania kolejne 3 do 4 protokół.
Wyjąć z grilla i umieścić w dużej metalowej misce. Wycisnąć świeży sok z cytryny na kraba i wrzucić dobrze.
Podawać na dużym talerzu ze świeżą cytryną i posiekaną natką włoskiej pietruszki.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Trentadue La Storia Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 25 dolarów za butelkę.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.