Bûche de Noël

Bûche de Noël
Bûche de Noël może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką wodę, szczyptę soli, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 17%. Spróbuj Buche de Noel, Bûche de Noël, oraz Buche de Noel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Nasmaruj dno i boki 15-x 10-calowej patelni jellyroll; linia papierem woskowym i papierem woskowym smarem i mąką. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
PatelniaPatelnia
2
Beat żółtka w dużej misce do mieszania z dużą prędkością z mikserem elektrycznym 5 minut lub aż gruby i blady. Stopniowo dodawać 1/3 szklanki cukru, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
3
Dodać wodę i wanilię. Złożyć w zmielonych migdałach. Stopniowo składaj w mące tortowej i kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mączka MigdałowaMączka Migdałowa
Mąka TortowaMąka Tortowa
WaniliaWanilia
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
WodaWoda
4
Ubij białka z dużą prędkością, aż do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
5
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i sól; ubijać do uzyskania miękkich szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
SólSól
6
Dodać pozostałe 1/3 szklanki cukru, 1 łyżkę stołową na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie złożyć do mieszaniny żółtka.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
CukierCukier
7
Równomiernie rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Piec w temperaturze 375 przez 10 minut lub aż Góra sprężyny z powrotem po dotknięciu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Przesiej cukier puder w prostokącie 15 x 10 cali na ręczniku. Kiedy ciasto jest gotowe, natychmiast poluzuj z boków patelni i wyjmij na cukrowy ręcznik. Odklej papier woskowy. Zaczynając od wąskiego końca, zwinąć ciasto i ręcznik razem; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu, szew w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PatelniaPatelnia
10
Rozwiń ciasto i usuń ręcznik.
11
Ciasto posmarować połową obficie czekoladowego maślanego kremu; ostrożnie przełożyć. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
12
Wytnij ukośny plasterek o grubości 1 cala z 1 końca rolki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
13
Umieść bułkę z ciastem na talerzu do serwowania, zszywaj stronę w dół; Ustaw wycięty kawałek na boku bułki z ciastem, aby przypominał węzeł.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
14
Rozłóż pozostały bogaty krem czekoladowy na torcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
15
Wynik lukier z palców widelca lub grzebień ciasto przypominać korę drzewa.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
KoraKora
16
Udekoruj pistacjami i, w razie potrzeby, grzybami Bezowymi. Ciasto (ale nie Grzyby) przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy PistacjoweOrzechy Pistacjowe
GrzybyGrzyby
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn