Bûche de Noël

Bûche de Noël
Bûche de Noël może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 268 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin. Mieszanka żółtek, sól, przepis swiss buttercream, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Przynosi wam poważne jedzenie. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Buche de Noel, Bûche de Noël, oraz Buche de Noel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mleko i nasiona wanilii umieścić w średnim rondlu i doprowadzić do wrzenia. Tymczasem w średniej misce przesiać mąkę, cukier, sól i skrobię kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze PokojowejPasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Dodać jajka i ubić mieszankę, aż będzie blada i sztywna. Kontynuuj ubijanie, dodając powoli połowę gorącego mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
3
Przenieść mieszaninę jaj do rondla z pozostałą mieszaniną mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
4
Umieścić na średnim ogniu, stale ubijając i doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 2 minuty. W małej misce, ubij razem pastę kasztanową i rum, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Wyjąć mieszaninę jaj z ognia i ubić w mieszance pasty kasztanowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
6
Wlać mieszaninę do szerokiego płytkiego naczynia i przykryć powierzchnię bezpośrednio folią, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
7
Ubij przed użyciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
1
Umieść świeżą żurawinę, cukier i wodę w rondlu na średnim ogniu i wymieszaj płyn na wolnym ogniu. Włączyć ciepło do niskiego i pozostawić mieszaninę na wolnym ogniu, aż żurawina pęknie i sos zmniejszył, około 15 protokół. Smak mieszanki i dostosować słodycz przez dodanie dodatkowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Wyjąć z ognia, umieścić w hermetycznym pojemniku i schłodzić, aż całkowicie ostygnie.
3
Ubij przed użyciem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
1
Połącz 100 gramów cukru, wody i gorzały lub aromat (do smaku, jeśli używasz), w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gdy mieszanina osiągnie wrzenia, wyłączyć ogień i pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)Likier Orzechowy (polecamy: Frangelico)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady2/3 Szklanki (4 Uncje) Półsłodkich Kawałków Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Zrób bułkę z biszkoptem: Rozgrzej piekarnik do 177°. narysuj X na środku galaretki z niewielką ilością masła i wyłóż patelnię papierem do pieczenia. Przygotuj francuską bezę z białek i cukru i ubić bezę na sztywne szczyty w mikserze stojącym z nasadką trzepaczką. Beza powinna być błyszcząca i gładka, a nie puchata i matowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
BiszkoptBiszkopt
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Żółtka ubijamy i składamy na bezę, następnie składamy mąkę tortową, uważając, aby nie spuścić z niej powietrza. Złóż schłodzone, roztopione masło. Natychmiast wlać ciasto na wyłożoną pergaminem patelnię i równomiernie rozprowadzić dużą szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka TortowaMąka Tortowa
Takich Jak Lindt, Do Czekoladowych LokówTakich Jak Lindt, Do Czekoladowych Loków
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Piec biszkopt przez około 5-7 minut, lub do momentu zarumienić i sprężyny z powrotem do dotyku. Nie piecz zbyt mocno, bo gąbka będzie zbyt sztywna, by się toczyła. Pozostawić ciasto do ostygnięcia na patelni przez 10 minut, a następnie uruchomić nóż wzdłuż krawędzi, umieścić kolejny kawałek pergaminu na górze i odwróconej galaretki roll pan na szczycie pergaminu, i odwrócić ciasto na odwróconej patelni. Ostrożnie obrać pergamin i zrobić roladę, gdy tylko ciasto ostygnie, aby zapobiec stwardnieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Zmontować: z gąbką siedzącą na kawałku pergaminu, umyć ciasto soakerem za pomocą pędzla do ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
6
Rozprowadź równą warstwę kremu na całym cieście (od 1/8 do 1/4 cala grubości) za pomocą przesuniętej szpatułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
7
Posypać niewielką ilość kompot żurawinowy na powierzchni. Używając pergaminu pod spodem, aby się ustabilizować, zacznij zwijać ciasto w roladę na dłuższą drogę, tak jak dywan, opierając rolkę na szwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
KompotKompot
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
8
Pokrój ciasto pod kątem 1/3 w górę rolady za pomocą ząbkowanego noża, a następnie odetnij okrągłą część spodu małego kawałka. Większą część rolady ułożyć na talerzu i przykryć grubą warstwą maślanki. Ułóż mniejsze kawałki tak, aby wyglądały jak gałęzie wychodzące z dużej rolady, a następnie zamroź mniejsze kawałki masłem maślanym. Narysuj wzory w maśle, aby przypominały korę i udekoruj ciasto według własnego uznania. Ciasto można przechowywać w lodówce aż do podania, ale nie przechowywać w lodówce bezy lub będą topić.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoraKora
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn