Bób z masłem koperkowym

Bób z masłem koperkowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj bób z masłem koperkowym spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 66 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 313 kalorii, 12g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać bób, szalotka, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Bób & groszek z masłem miętowym, Sałatka z bób, koperek i Feta, oraz Karmelizowana Cebula I Fasola Fava (Bób).

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia w dużym garnku i soli obficie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać fasolę i gotować, aż będzie miękka (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
3
Fasolę odsączyć i dokładnie spłukać pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Roztopić masło na średnim ogniu na dużym, prostym patelni, wymieszać szalotki i soli obficie. Gotować, aż szalotka będzie bardzo miękka i aromatyczna, około pięciu minut, a następnie dodać fasolę. Fasolę wymieszać z masłem i gotować przez minutę, następnie dodać parmezan i mieszać, aż parmezan się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Zdjąć z ognia i wymieszać z koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
6
Dodać sól do smaku i sok z cytryny w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn