Azjatyckie Żeberka Hoisin

Azjatyckie Żeberka Hoisin
Azjatyckie żeberka Hoisin mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 5,62 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 744 kalorie, 69g białka, oraz 41 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać żeberka wieprzowe, sos hoisin, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Żeberka Do Grilla Hoisin, BlackBerry Hoisin BBQ żeberka, oraz Duszone Żeberka Z Sosem Hoisin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść żeberka w 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchence. Przykryć plasterkami cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem kolendry; zalać żeberkami i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
CebulaCebula
żeberkażeberka
3
Przykryć i gotować na małym ogniu Ustawienie 8 do 10 godzin lub aż żeberka będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
4
Wyjąć żeberka do serwowania talerza; zachować ciepło. Odtłuścić tłuszcz z powierzchni soków w kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
5
Żeberka podawać z sosem; posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
SOSSOS
żeberkażeberka

Wyposażenie

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Gabrielskloof Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc z 2019 r. fermentowano naturalnie w 85% starych beczkach przy minimalnej interwencji, a pozostała część poddawana była fermentacji w stalowych zbiornikach. Na nosie zielone jabłka, Skórka z limonki, miód i mokry kamień. Eleganckie podniebienie z równowagą, świeżością i zachwycającą fakturą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn