Azjatyckie Warzywa Stir-Fry
Azjatyckie warzywa Stir-Fry może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 288 kalorii, 15g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz warzywa stir-fry, olej sezamowy, imbir i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Azjatyckie Warzywa Stir-Fry, Azjatyckie Warzywa Stir Fry, oraz Azjatyckie Warzywa Stir Fry.
Instrukcje
Ryż ugotować w 1 szklance wody zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, aby uzyskać 2 szklanki ugotowanego ryżu.
Posypać 1 łyżka sosu sojowego na tofu; odstawić.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę w małej misce; mieszaj, aż będzie gładka.
Dodaj 1/4 szklanki sosu sojowego i octu.
Rozgrzać olej sezamowy na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj czosnek i imbir; smażyć 30 sekund.
Dodaj warzywa; smażyć 3 minuty. Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej i dodać do patelni. Smażyć 3 minuty lub aż warzywa będą chrupiące-delikatne i sos jest gęsty.
Dodać mieszaninę tofu; gotować do całkowitego ogrzania.