Azjatyckie Warzywa Stir-Fry
Azjatyckie warzywo Stir-Fry jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka płatków pieprzu, grzyby, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Azjatyckie Warzywa Stir Fry, Azjatyckie Warzywa Stir Fry, oraz Azjatyckie Warzywa Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Cebulę, marchewkę i czosnek ugotować w oleju 5 do 7 minut, od czasu do czasu mieszając, aż będzie lekko miękki.
Ryż gotować w wodzie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; przykryć do ogrzania.
Do mieszaniny na patelni, wymieszać grzyby, mrożone warzywa w sosie, stir-fry sos i płatki pieprzu; gotować 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie.